Steekincident NAY (1)

Nieuwerkerk a/d IJssel,  25 april 2015

De Ambulancedienst, Politie en het   Mobiel Medisch team  werden rond 20.00 uur gealarmeerd voor een incident op de Europalaan in Nieuwerkerk a/d IJssel.  Ter plaatse had er een steekpartij plaatsgevonden in een woning.

 

Hierbij is één gewonden gevallen, deze is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.  Door de  aanwezige politie eenheden  is een deur van een woning geforceerd, hierbij raakte ook een politieagent gewond deze is zonder spoed richting het ziekenhuis vervoerd.  Door de politie is één aanhouding verricht, de verdachte is vervoerd naar het politiebureau. De politie is bezig met een onderzoek naar de toedracht van dit steekincident.

Foto’s : Sven Poeze

Steekincident NAY (8)Steekincident NAY (5)Steekincident NAY (6)Steekincident NAY (12)   Steekincident NAY (11) Steekincident NAY (13)  Steekincident NAY (15) Steekincident NAY (17)

Cookievoorkeuren wijzigen