Voorhout, 24 april 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over vier werden politie en ambulance met spoed naar de kruising Frank van Borselenlaan met de Teylingerlaan N443 in Voorhout gestuurd voor een ongeval.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een Japanse toeriste, welk aldaar de tulpenvelden aan het bewonderen en fotograferen was, plotseling het fietspad opliep. Twee fietsers welk daar op dat moment fietsten botsten tegen haar aan en daardoor kwam één van de twee fietsers lelijk ten val. De ambulancedienst heeft de vrouw nagekeken en vermoedelijk had zij bij de val met de fiets haar been gebroken. De ambulancedienst heeft de vrouw behandeld en in de ambulance gebracht, hierna is zij naar een Leids ziekenhuis vervoerd. De politie heeft alle gegevens van de betrokken partijen genoteerd voor het nodige papierwerk.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen