Noordwijk, 22 april 2015

Vanavond omstreeks half acht werden politie en ambulance naar de Vogelaardreef in Noordwijk gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een motorrijder lelijk ten val was gekomen. Dit gebeurde waarschijnlijk doordat deze de bocht te laat zag, hierop remde hij hard en vervolgens kwam hij ten val op het asfalt. Hierna gleed de motorrijder twaalf meter door over het asfalt en kwam tegen de voorzijde van een tegemoetkomende auto. zijn motor kwam daar tot stilstand, de motorrijder kwam verderop tot stilstand in de bosjes. De ambulancedienst heeft de man nagekeken en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. De auto kon na wat improvisatie reparaties weer verder rijden. De motor raakte aanzienlijk beschadigd door de glijpartij.

Foto’s: Devin Waasdorp