Katwijk, 22 april 2015

Vanavond keek een bestuurder van een personenauto raar op toen hij al rijdend bemerkte dat zijn auto begon te branden. De man reed op de Valkenburgerweg in Katwijk en bemerkte dat de auto ineens begon te branden onder de motorkap.

Al snel waren en flinke vlammen zichtbaar en begon de auto hevig te branden. De alarmcentrale alarmeerde de Valkenburgse brandweerlieden welke met spoed ter plaatse gekomen zijn. De politie kwam met meerdere eenheden om de Valkenburgerweg af te sluiten voor verkeer, zodat de brandweer veilig kon werken.

De brandweerlieden hadden het vuur er snel af met een straal One-Seven schuim. De brandweerlieden hebben de motorkap geopend en hierna deze afgeblust. De brand was snel onder controle waarna de brandweer weer retour kon. Het voertuig is later opgehaald door een berger, waarna ook de gedupeerden thuisgebracht werden. De oorzaak van de brand moet waarschijnlijk gezocht worden de technische kant.

Foto’s & Info: Katwijkactueel.nl


Cookievoorkeuren wijzigen