Abbenes, 20 april 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor zes kregen de hulpdiensten melding van een ongeval met letsel op de A44 (linker rijbaan richting den Haag) bij Abbenes.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er op het viaduct over de Hoofdweg een kop-staart botsing tussen vier personenauto’s was gebeurd. de brandweer kwam met spoed ter plaatse heeft heeft enkele hand en spandiensten verricht. De ambulancedienst heeft meerdere personen nagekeken op verwondingen, uiteindelijk bleek dat er op wat pijntjes na geen van allen letsel te hebben. Drie personenauto’s raakte zwaar beschadigd en moesten door meerdere bergers versleept worden. Eén van de betrokken auto’s kon zijn weg na het invullen van de nodige papieren weer vervolgen. De hulpverlening en de berging van de auto’s duurde ongeveer een uur. De linker rijbaan was hierbij afgesloten, dit leidde tot veel file & vertraging richting den Haag.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen