Leiden, 19 april 2015

vanmorgen omstreeks half elf kreeg de meldkamer melding van een schietpartij op de Jan Pieterszoon Coenhof in Leiden. Veel politie eenheden, 2 ambulances en de traumahelikopter 2 uit Rotterdam kwamen met spoed ter plaatse. Ook de brandweer werd opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren bij het naar beneden halen van het slachtoffer.

De politie heeft bij aankomst in de woning en de omgeving vier personen aangehouden, drie mannen en één vrouw. De ambulancedienst heeft samen met de bemanning van de traumahelikopter alles gedaan om het slachtoffer te redden maar helaas mocht alle hulp niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie is gelijk een groot sporenonderzoek gestart, de technische recherche is momenteel bezig met onderzoek in en om de woning waarin dit incident plaatsvond.

Foto’s: Koen Jongen / District16

Cookievoorkeuren wijzigen