Vanmorgen omstreeks 11:20 uur zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water. De melder had een kinderfiets langs het water zien liggen.

Bij aankomst was het voor de hulpdiensten zoeken omdat er geen specifieke locatie was opgegeven. Ook was het kinderfietsje wat langs het water zou liggen verdwenen. De hulpdiensten hebben alle slootjes langs de Boechorst en de van Berckelweg afgelopen maar er kon geconcludeerd worden dat er geen fietsje langs het water lag.

Een buurtbewoner kwam even later met het bericht dat het kinderfietsje weer was meegenomen. Ook lag de fiets niet langs het water maar op de stoep. Hierna konden alle hulpdiensten weer retour. De duikwagen is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen