Brand Zevenhuizen (7)Zevenhuizen, 19 april 2015

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een woningbrand op de Graskamp in Zevenhuizen. Eenmaal ter plaatse bleek een frituurpan in brand te zijn gevlogen.

Echter liep het allemaal goed af. De bewoonster bleef kalm, haalde de stekker van de frituurpan uit het stopcontact en dekte de pan af met een vochtige theedoek. Toen de brandweer ter plaatse kwam heeft men de frituurpan buiten gezet en een nacontrole gedaan. Toen bleek dat de brand echt uit was kon men retour kazerne. De eveneens gealarmeerde autoladder van brandweerpost Gouda werd afgemeld.

Foto’s: Piet Koole

Brand Zevenhuizen (2) Brand Zevenhuizen (3) Brand Zevenhuizen (5) Brand Zevenhuizen (6)  Brand Zevenhuizen (8) Brand Zevenhuizen (9) Brand Zevenhuizen (10) Brand Zevenhuizen (11) Brand Zevenhuizen (13)