IMG_5957

Voorschoten, 17 april 2015

Hedenavond zijn politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Leidseweg in Voorschoten.
Ter plaatse had een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een motorrijder. De bestuurder van de personenauto wilde uit een parkeervak wegrijden, welke gelegen was naast de normale weg. Echter zag hij hierbij de motorrijder over het hoofd waarop de twee in botsing met elkaar raakte. Een ambulance is ter plaatse gekomen maar geen van de betrokkenen hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De motorrijder kon op wat materiele schade aan zijn motor na weer zijn weg vervolgen. De bestuurder van de personenauto kon in verband met schade aan de voorbumper niet meer verder rijden. De auto is door een berger meegenomen. De politie heeft ter plaatse enkele getuigenverklaringen opgenomen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

 

IMG_5962 IMG_5964 IMG_5967 IMG_5968

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen