Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (4) [112hm]

Gouda, 17 april 2015

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Ter plaatse bleken een auto en een bromscooter met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Een auto, welke vanaf het Albert Plesmanplein richting de Burgemeester Jamessingel reed kwam door onbekende oorzaak in botsing met een bromscooter die de weg over wilde steken. De ambulancedienst heeft zich over de twee personen die op de bromscooter zaten ontfermd en heeft beide personen vervoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam was ook gealarmeerd maar deze werd al snel gecanceld. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een onderzoek te doen naar het ongeval. De Burgemeester Jamessingel was ten tijde van het ongeval afgesloten voor het verkeer, deze werd omgeleid door de politie.

Toen de VOA haar onderzoek had afgerond kon de scooter geborgen worden, deze is door de politie naar het politiebureau gebracht. De auto zelf had weinig schade opgelopen en kon zelf zijn weg vervolgen. Volgens een getuige reed één van de partijen door een rood stoplicht waarna zij met elkaar in botsing kwamen maar dit is niet bevestigt door de politie.

Foto’s: Franklin Coenen

Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (1) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (2) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (3) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (5) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (6) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (7) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (8) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (9) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (10) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (11) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (12) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (13) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (14) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (15) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (16) [112hm] Auto-brommer Burg. Jammessingel Gouda (17) [112hm]

 

Cookievoorkeuren wijzigen