Voorhout, 17 april 2015

Vrijdagavond werd de brandweer omstreeks 20:00 uur gealarmeerd voor een melding van een vreemde lucht bij de Albert Heijn aan de Jacoba van Beierenhof.

Ter plaatse werd in de Albert Heijn een vreemde lucht geroken. Dit zou gaan om een afvallucht in combinatie met een gaslucht. De brandweer kwam hierdoor ter plaatse en begon een onderzoek naar de herkomst van de vreemde lucht. Een medewerker had door de lucht hoofdpijn gekregen, hierop werd een ambulance ter plaatse. Na een controle kon de ambulance weer retour naar de post.

De officier van dienst heeft de lucht gemeten. Hieruit bleek dat de lucht niet gevaarlijk was. De lucht kwam door een lek in het koelsysteem. De Albert Heijn is ten tijde van het incident ontruimd geweest.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen