Middelbrand Leiden (8)Leiden, 11 april 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Lokhorststraat in Leiden. Bij de eerste melding werd direct opgeschaald naar middelbrand.

Eenmaal ter plaatse bleek het om een felle brand op de zolder van een studentenwoning te gaan. De brandweer heeft direct een binnenaanval gedaan en kon de brand snel onder controle krijgen

Eén persoon met brandwonden is behandeld door de aanwezige ambulancedienst. Overige zeven zijn ongedeerd buiten. Dat de totaal acht bewoners op tijd buiten waren is te danken aan de politie die hard op ramen en deuren heeft gebonsd. Daarnaast werden zij gewaarschuwd door aanwezige rookmelder bevestigd zojuist de brandweer. Rookmelders redden levens!

De oorzaak van de brand is onbekend.

Middelbrand Leiden (1) Middelbrand Leiden (2) Middelbrand Leiden (3) Middelbrand Leiden (4) Middelbrand Leiden (5) Middelbrand Leiden (6) Middelbrand Leiden (7) Middelbrand Leiden (8) Middelbrand Leiden (9) Middelbrand Leiden (10) Middelbrand Leiden (11)

Cookievoorkeuren wijzigen