Noordwijk, 10 april 2015

Vrijdagavond is omstreeks 19:20 uur een automobilist op twee geparkeerde auto’s ingereden nadat deze een fietser had aangereden.

De automobilist welke op de Prins Bernhardstraat reed kreeg geen voorrang van de fietser welke van links uit de Ruyterstraat kwam. Hierdoor werd de fietser aangereden en kon de automobilist het niet voorkomen dat deze een paaltje uit de grond reed en tot stilstand kwam tegen een geparkeerde auto. Deze geparkeerde auto schoot door de klap tegen een andere geparkeerde auto aan. De hulpdiensten waren vrij snel ter plaatse waarna de fietser in de ambulance behandeld kon worden. Na een korte behandeling kon het meisje door haar moeder opgehaald worden.

De politie heeft geholpen met het afhandelen van de zaken. Minimaal 1 auto moet geborgen worden. De Prins Bernhardstraat was na dit ongeval gestremd.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen