Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (9) [112hm]

Reeuwijk, 10 april 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Raadhuisweg in kruising met de Groen van Prinstererlaan in Reeuwijk. Eenmaal ter plaatse bleek een auto op zijn kant te zijn geslagen.

De auto moest om onbekende reden uitwijken voor een andere auto die voor het stoplicht stond en raakte bij zijn uitwijkmanoeuvre het straatmeubilair waardoor de auto omsloeg en op zijn kant tot stilstand kwam. Uiteindelijk bleek er niemand bekneld te zitten en hoefde de brandweer het voertuig niet open te knippen waarna zij al weer snel retour kon. Het slachtoffer, de bestuurder van de auto, is lange tijd behandeld in de ambulance ter plaatse maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft uitgebreid onderzoek verricht en heeft het incident in kaart gebracht. Het bergingsbedrijf BCU heeft de auto weer op zijn wielen gezet en heeft beide auto’s weggesleept. De schade aan het straatmeubilair is groot en een extern bedrijf zou deze dus gaan repareren. De Raadhuisweg en de Groen van Prinstererlaan waren tijdens het incident afgesloten voor het overige verkeer, deze werd omgeleid door de politie.

Foto’s: Franklin Coenen
Mobiele foto’s: Thomas Verkleij

Ongeval Reeuwijk

Ongeval Reeuwijk (3) Ongeval Reeuwijk (4) Ongeval Reeuwijk (5) Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (1) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (3) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (4) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (5) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (6) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (7) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (8) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (10) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (11) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (12) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (13) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (14) [112hm] Auto op z'n kant Raadhuisweg RWK (15) [112hm]DSC_0067 [112hm]

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen