Ongeval Kanaaldijk (4) (Kopie)

Waddinxveen, 9 April 2015

De hulpdiensten werden deze middag rond kwart voor twee gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgemeester Trooststraat / Kanaaldijk in Waddinxveen. Ter plaatse betrof het een ongeval tussen een personenauto en een motor.

De motorrijder is door de ambulancedienst gecontroleerd maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Beide partijen hebben ter plaatse de schadeformulieren ingevuld en konden daarna hun eigen weg weer vervolgen. Het overige verkeer heeft geen hinder ondervonden van dit ongeval.

Foto’s: Sven Poeze

Ongeval Kanaaldijk (1) (Kopie) Ongeval Kanaaldijk (2) (Kopie) Ongeval Kanaaldijk (3) (Kopie)  Ongeval Kanaaldijk (5) (Kopie) Ongeval Kanaaldijk (6) (Kopie) Ongeval Kanaaldijk (7) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen