Lisse, 8 april 2015

Vanavond omstreeks tien voor half twaalf worden brandweerposten Lisse met de autoladder en Lisserbroek met de tankautospuit gealarmeerd voor een gebouwbrand woning op de Broekweg in Lisse. Ook brandweer Hillegom kwam met een tankautospuit ter plaatse omdat deze in de buurt was na een melding, welk loos bleek, in De Zilk.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er van een echte brand geen sprake was. Door nog onverklaarbare oorzaak was er even rookontwikkeling in/om een portiek en bij een woning. de brandweer heeft met behulp van de warmtebeeldcamera een onderzoek ingesteld maar men heeft geen brandhaard of iets dergelijks kunnen ontdekken. Een ambulance kwam nog ter plaatse om een persoon te onderzoeken op rookinhalatie, deze hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Wat de rook heeft veroorzaakt blijft dus onbekend, de politie neemt de zaak in onderzoek.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen