Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (3)Gouda, 8 april 2015

Even na middernacht werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een voertuigbrand ter hoogte van voormalig schoolgebouw De Oostvogel aan de Bernadottelaan in Gouda. Van een afstand was al snel te zien dat het om een behoorlijke brand ging.

Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer het vuur al snel onder controle kunnen krijgen door middel van één straal hogedruk. Helaas kon men niet meer voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

Door het aanwezige magnesium in de auto leken er zich ook kleine explosies voor te doen door dit zeer licht ontvlambare goedje.

De al snel total loss verklaarde auto zal door een berger worden afgevoerd. De oorzaak van de brand lijkt kortsluiting. Eerder werd ons vermeld dat de man aan zijn auto gesleuteld zou hebben maar dit is niet het geval. Wat precies de oorzaak van de kortsluiting is geweest is niet bekend.

Foto’s: Rens de Haan & Stefan Vermin
Video: Rens de Haan

Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (1) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (2) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (3)IMG_6937 Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (4) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (5) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (6)IMG_6977 Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (7)Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (8) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (9) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (10) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (11)IMG_7006 IMG_7015 IMG_7016 IMG_7017 Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (12) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (13) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (14) Voertuigbrand Gouda Bernadottelaan (15) IMG_7072 IMG_7084

Cookievoorkeuren wijzigen