Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (5)Reeuwijk, 8 april 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudsestraatweg -N459 in Reeuwijk. Ter plaatse bleek op het stuk Provincialeweg tussen Reeuwijk en Bodegraven een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De ambulancedienst uit regio Utrecht heeft bij dit ongeval geassisteerd maar uiteindelijk was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Een berger heeft de twee auto’s afgesleept.

Door het ongeval ontstond er wel flinke vertraging in beide richtingen.

Foto’s: Rens de Haan

Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (1) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (2) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (3) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (4) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (6) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (7) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (8) Bodegraven - Reeuwijk Ongeval (9)

Cookievoorkeuren wijzigen