Noordwijkerhout, 3 april 2015

Vanavond omstreeks kwart voor negen werden twee ambulances en meerdere politie eenheden naar de  Leidsevaart in Noordwijkerhout gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een scooterrijder tegen meerdere betonblokken in de berm was aangebotst en hierna hard ten val kwam op het asfalt. Dit gebeurde doordat de man plotseling iemand zag oversteken en hij schrok hiervan, tijdens zijn uitwijkmanoeuvre botste hij tegen de blokken in de berm. De ambulancedienst heeft de man op straat gestabiliseerd en hierna in de ambulance gebracht. De man is enige tijd behandeld in de ambulance op locatie en hierna naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft het ongeval in onderzoek. De scooter raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en is total loss. Tijdens de hulpverlening en de bergings en opruimwerkzaamheden was de Leidsevaart tussen de Pilarenlaan en de Schippersvaartweg afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen