Brand Vrachtwagen (5)Katwijk, 2 april 2015

Medewerkers van een vuilniswagen keken vanmiddag raar op tijdens een klusje aan de Scheepmakerstraat in Katwijk. Bij het inladen van afval zagen zij tot hun verbazing rook uit hun wagen komen. Op dat moment stonden zij in de buurt van enkele bedrijfspanden. De mannen hebben direct de hulpdiensten gewaarschuwd en de truck op het voormalige terrein van Northgo Deuren gezet.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse met 2 zogenoemde TankAutoSpuiten en een Officier van Dienst.

Na kort overleg is besloten om de truck op het terrein leeg te storten, zodat de brandweer makkelijk bij de vuurhaard kon komen. De wagen heeft door de brand geen schade opgelopen. Het vuil is door de brandweer afgeblust en was snel onder controle. Hierna kon brandweer snel weer retour. Het vuil zal later opgehaald worden.

Foto’s, Video & informatie: Katwijk Actueel

Door technische problemen is dit item later geüpload.

Brand Vrachtwagen (1) Brand Vrachtwagen (2) Brand Vrachtwagen (3) Brand Vrachtwagen (4)  Brand Vrachtwagen (6) Brand Vrachtwagen (7) Brand Vrachtwagen (8) Brand Vrachtwagen (9) Brand Vrachtwagen (10) Brand Vrachtwagen (11) Brand Vrachtwagen (12)

 

Cookievoorkeuren wijzigen