Sassenheim, 2 april 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf kregen politie en meerdere ambulances melding van een ongeval op de Heereweg N208 in Lisse, de juiste locatie betrof echter de Hoofdstraat N208 in Sassenheim.

Aldaar waren drie personenauto’s op elkaar gebotst. Dit gebeurde doordat een achteropkomende auto te laat doorhad dat er een file stond en toen botste deze tegen het stilstaande voertuig aan welk op zijn beurt weer tegen zijn voorganger botste. de ambulancedienst heeft meerdere inzittende uit de drie voertuigen gecontroleerd op letsel. Een meisje, welk in een passerende auto zat welk getuige was en eerste hulp verleende, kreeg van de ambulancedienst nog een traumabeertje omdat zij was geschrokken van het voorval. Gelukkig bleek na controle dat er geen gewonden waren gevallen bij dit ongeval. Twee van personenauto’s moesten door een berger worden afgevoerd, een derde kon zijn weg zelfstandig vervolgen. De politie heeft tijdens de hulpverlening en de bering van de voertuigen een gedeelte van de Hoofdstraat afgesloten, dit leidde in de drukke spits tot enige vertraging.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen