Voertuig te water Waddinxveen (4)Waddinxveen, 1 april 2015

De politie werd deze morgen gevraagd ter plaatse te gaan aan de Onderweg in Waddinxveen in verband met een te water geraakte auto. Eenmaal ter plaatse bleek een bestuurder aan de linkerzijde van de weg in de kant te zijn geraakt waarna hij inderdaad in een klein slootje terecht kwam.

De politie heeft de verklaring van de bestuurder opgenomen en een berger in kennis gesteld. De twee ter plaatse gekomen bergers hebben het voertuig redelijk simpel kunnen bergen en hebben deze afgevoerd naar een garage in de buurt. De toedracht van het ongeval is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Waddinxveen (1) Voertuig te water Waddinxveen (2) Voertuig te water Waddinxveen (3) Voertuig te water Waddinxveen (5) Voertuig te water Waddinxveen (6) Voertuig te water Waddinxveen (7) Voertuig te water Waddinxveen (8) Voertuig te water Waddinxveen (9) Voertuig te water Waddinxveen (10) Voertuig te water Waddinxveen (11)

 

Cookievoorkeuren wijzigen