Mogelijk brand Bodegraven (10)Bodegraven, 1 april 2015

Nog geen half uur is de maand april oud of de brandweerposten Zwammerdam en Alphen aan den Rijn bijten het spits af met een melding woningbrand aan de Koninginneweg in Bodegraven. Een melder zou van buitenaf vlammen uit het dak zien komen.

Eenmaal ter plaatse was er van buitenaf niets te zien en dus startte de brandweer een onderzoek in twee woningen maar moest na grondige inspectie vaststellen dat er geen brand was. Op de valreep kwam de spreekwoordelijke aap uit de mouw. De melder zag opnieuw de vlammetjes maar dit bleken geen vlammetjes maar een weerspiegeling van licht op een draaiend voorwerp.

De brandweer kon onverrichter zaken retour.

Foto’s: Rens de Haan

Mogelijk brand Bodegraven (1) Mogelijk brand Bodegraven (2) Mogelijk brand Bodegraven (3) Mogelijk brand Bodegraven (4) Mogelijk brand Bodegraven (5) Mogelijk brand Bodegraven (6) Mogelijk brand Bodegraven (7) Mogelijk brand Bodegraven (8) Mogelijk brand Bodegraven (9)

Cookievoorkeuren wijzigen