Stormschade Bleulandweg Gouda (6) [112hm]

Gouda, 31 maart 2015

Deze middag werd de brandweer van post Gouda opgeroepen voor een stormschade op de Bleulandweg in Gouda. Ter plaatse bleek er een verkeersbord boven de weg los te zijn geraakt en zwaaide nu gevaarlijk boven de weg.

De brandweer kwam eerst met een tankautospuit ter plaatse maar al snel bleek dat ook de autoladder nodig was. Toen de autoladder eenmaal ter plaatse was heeft men het verkeersbord weer vastgezet aan de paal waar deze aan hing. Toen het verkeersbord weer veilig op zijn plek zat kon men inpakken en weer retour.

Foto’s: Franklin Coenen

Stormschade Bleulandweg Gouda (1) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (2) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (3) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (4) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (5) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (7) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (8) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (9) [112hm] Stormschade Bleulandweg Gouda (10) [112hm]

Cookievoorkeuren wijzigen