Oegstgeest, 31 maart 2015

Vanavond om zes uur werden politie en ambulance naar de Endegeesterstraatweg in Oegstgeest gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een automobilist tegen een dikke boom is aangebotst welk naast de weg staat. De schade aan het voertuig was groot, de gehele rechterkant zat in elkaar. De ambulancedienst heeft de bestuurder gecontroleerd in de ambulance maar wonderbaarlijk heeft hij gelukkig niks aan de klap overgehouden gezien de grote schade. Hierna moest de bestuurder nog even de gebruikelijke ademtest doen maar van alcohol bleek geen sprake. De politie had de Endegeesterstraatweg geheel afgesloten voor het verkeer, dit werd via de naastgelegen fietspaden erlangs geleid. Het voertuig is total loss en is door een berger opgehaald.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen