Stormschade Fluwelensingel Gouda (3) [112hm]

Gouda, 31 maart 2015

Deze avond werd de brandweer van post Gouda opgeroepen voor een stormschade op de Fluwelensingel in Gouda. Ter plaatse bleken dakplaten door de wind los te zijn geraakt.

De brandweer heeft met behulp van de autoladder een deel van de dakplaten van het dak verwijderd en heeft een ander deel weer vastgezet. De ter plaatse gekomen politie heeft het verkeer omgeleid om zo een veilige werkplek voor de brandweer te garanderen. De verwijderde dakplaten zijn door de brandweer in de woning gelegd waarna men weer kon inpakken en retour kon.

Foto’s: Franklin Coenen

Stormschade Fluwelensingel Gouda (1) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (2) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (4) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (5) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (6) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (7) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (8) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (9) [112hm] Stormschade Fluwelensingel Gouda (11) [112hm]

Cookievoorkeuren wijzigen