HZD Storm (9) (Kopie) (2)

Hazerswoude Dorp, 31 maart 2015

Vanavond omstreeks kwart voor 9 werd de brandweer van Hazerswoude opgeroepen voor een stormschade op het Westeinde in Hazerswoude. Ter plaatse was er een boom omgewaaid en kwam op de weg terecht.

Toen de brandweer arriveerde was een van de buurtbewoners al met een kettingzaag bezig de boom in stukken te zagen. De brandweer sloot tijdelijk de weg af om zo ruimte te maken en hun werk te kunnen doen. Het verkeer werd tijdelijk over het fietspad geleid. Hierna heeft de brandweer de boom verder in stukken gezaagd waarna de losse takken op het naastgelegen erf werden gesleept. Na het weghalen van alle losse takken heeft de brandweer de straat geprobeerd schoon te vegen maar heeft het erbij gelaten omdat de wind het beter op kon lossen. Hierna kon de brandweer inpakken en retour kazerne

Foto’s: Ingestuurd

HZD Storm (3) (Kopie) HZD Storm (5) (Kopie) HZD Storm (7) (Kopie) (2) HZD Storm (11) (Kopie) HZD Storm (12) (Kopie) HZD Storm (14) (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen