Stormschade Hoge Gouwe GDA (2) [112hm]

Gouda, 29 maart 2015

Deze middag werd de brandweer van post Gouda opgeroepen voor een stormschade op de Hoge Gouwe in Gouda. Ter plaatse bleek dat er een raam door de wind open gewaaid was.

Door de klap was het glas in het raam gebroken en kwam hierdoor deels op de straat terecht. De brandweer kwam eerst met een tankautospuit ter plaatse maar heeft toen bleek dat de bewoners niet thuis waren, werd ook de autoladder opgeroepen om bij het raam te kunnen komen. Met behulp van de autoladder heeft men de laatste stukken glas uit het raam verwijderd en heeft daarna het raam vastgezet. De brandweer heeft ook de stukken glas die op straat lagen opgeveegd en kon hierna inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Franklin Coenen

Stormschade Hoge Gouwe GDA (1) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (3) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (4) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (6) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (7) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (8) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (9) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (10) [112hm] Stormschade Hoge Gouwe GDA (11) [112hm]

Cookievoorkeuren wijzigen