Ongeval Goudse Poort Gouda (4)Gouda, 26 maart 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Poort in Gouda. Ter plaatse bleek op de kruising met de Burgemeester Jamessingel en de Nieuwe Gouwe Oost Zijde een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een bestelbus en een fietser.

De ambulancedienst heeft de vrouw gecontroleerd en uiteindelijk ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. De bestelbus en de fiets liepen beide lichte schade op door de aanrijding. De politie doet een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Goudse Poort Gouda (1) Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3)  Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7) Ongeval Goudse Poort Gouda (8) Ongeval Goudse Poort Gouda (9) Ongeval Goudse Poort Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen