ong reijerskoop bkp (2)

Boskoop, 26 maart 2015

Vanmiddag rond half 6 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Rijweg in Boskoop. Ter plaatse bleek er op de kruising met het Reijerskoop een aanrijding te zijn geweest tussen een fietser en een scooter.

De fietsster welke midden op het kruispunt belandde na de aanrijding is door het ambulance personeel gecontroleerd waarna ze voor verdere controle naar het ziekenhuis werd vervoerd. De bestuurder van de scooter heeft aan het ongeval geen verwondingen over gehouden. De scooter was flink beschadigd waarna de bestuurder verder moest lopen omdat de scooter zelf niet meer kon rijden. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Max Bouter

ong reijerskoop bkp (4) ong reijerskoop bkp (3) ong reijerskoop bkp (1) ong reijerskoop bkp (7) ong reijerskoop bkp (6) ong reijerskoop bkp (5)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen