Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (4) [112hm]

Gouda, 26 maart 2015

Deze ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Nijverheidsstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er een fietser geschept te zijn door een auto op de kruising Nijverheidsstraat- Industriestraat.

De auto wilde vanaf de Nijverheidsstraat de Industriestraat oprijden en heeft hierbij een fietser geschept. De fietser is in de ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en is met onbekende verwondingen vervoert naar het ziekenhuis. De politie heeft het verkeer om het incident geleid en de VOA is ter plaatse gekomen om het incident te onderzoeken. Toen de VOA klaar was met haar onderzoek kon men inpakken en retour.

Foto’s: Franklin Coenen

Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (1) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (2) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (3) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (5) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (6) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (7) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (8) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (9) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (10) [112hm] Fietser geschept Nijverheidsstraat GDA (11) [112hm]

Cookievoorkeuren wijzigen