Schietpartij Ree Reeuwijk (3)Reeuwijk, 25 maart 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Ree in Reeuwijk. Al snel werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Er bleek melding te zijn gemaakt van een schietpartij.

De eerste ter plaatse gekomen politie eenheden gingen met handen op de wapens en kogelwerende vesten op de woning af waar uiteindelijk een man, vermoedelijk de bewoner, werd aangehouden. In de woning trof men een andere man gewond aan.

De hulpdiensten hebben zich ontfermd over het slachtoffer en uiteindelijk is het MMT uit Rotterdam met de traumahelikopter ter plaatse gekomen om hierbij te assisteren.

Volgens de eerste berichten zou het gaan om een makelaar die aanwezig was in de woning omdat de bewoner de woning te koop heeft staan. Door nog onbekende reden heeft de bewoner de makelaar verwond en dit zou zijn gebeurd met een vuurwapen.

Bovenstaand is ons op locatie verteld door een betrokkene maar is nog niet officieel bevestigd door de politie. Deze heeft een onderzoek gestart. De technische recherche is hierbij ter plaatse gekomen. De omgeving is daarvoor tijdelijk ruim afgezet.

De man is met spoed en onder motorbegeleiding afgevoerd naar het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam. Wanneer er meer informatie is zullen wij dit hier vermelden.

Inmiddels heeft de politie laten weten dat het slachtoffer een 52-jarige man betreft en de verdachte zou een 81-jarige man zijn.

Tekst: 112HM
Foto’s: Lars van der Toorn

Schietpartij Ree Reeuwijk (1) Schietpartij Ree Reeuwijk (2) Schietpartij Ree Reeuwijk (4) Schietpartij Ree Reeuwijk (5) Schietpartij Ree Reeuwijk (6) Schietpartij Ree Reeuwijk (7) Schietpartij Ree Reeuwijk (8) Schietpartij Ree Reeuwijk (9) Schietpartij Ree Reeuwijk (10) Schietpartij Ree Reeuwijk (11) Schietpartij Ree Reeuwijk (12) Schietpartij Ree Reeuwijk (13) Schietpartij Ree Reeuwijk (14) Schietpartij Ree Reeuwijk (15) Schietpartij Ree Reeuwijk (16) Schietpartij Ree Reeuwijk (17) Schietpartij Ree Reeuwijk (18) Schietpartij Ree Reeuwijk (19) Schietpartij Ree Reeuwijk (20) Schietpartij Ree Reeuwijk (21) Schietpartij Ree Reeuwijk (22) Schietpartij Ree Reeuwijk (23) Schietpartij Ree Reeuwijk (24) Schietpartij Ree Reeuwijk (25) Schietpartij Ree Reeuwijk (26) Schietpartij Ree Reeuwijk (27) Schietpartij Ree Reeuwijk (28) Schietpartij Ree Reeuwijk (29) Schietpartij Ree Reeuwijk (30) Schietpartij Ree Reeuwijk (31) Schietpartij Ree Reeuwijk (32) Schietpartij Ree Reeuwijk (33) Schietpartij Ree Reeuwijk (34) Schietpartij Ree Reeuwijk (35) Schietpartij Ree Reeuwijk (36)

 

Cookievoorkeuren wijzigen