IMG_6848

Moordrecht, 24 maart 2015

Ambulance en politie werden vanmiddag opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Middelweg – N456 ter hoogte van de spoorwegovergang bij Moordrecht. Een betonmixer was verkeerd gereden door de afsluiting bij de pleisterplaats en zag bij het achteruit rijden een motorrijder over het hoofd.

Gelukkig voor de motorrijder zag hij nog net kans om zijwaarts weg te vallen waardoor hij niet onder de betonmixer terecht kwam. Wel liep zijn motor schade op aan het voorwiel en spatboard. Het personeel van de ambulance heeft de motorrijder nagekeken maar, afgezien van een natte broek door een plas water en met de schrik in zijn benen, mankeerde hij gelukkig verder niets. Aangezien de betonmixer bij het achteruitrijden de slagboom raakte en deze afbrak moest ProRail ter plaatse komen om de slagboom te vervangen. Een berger heeft de motor mee genomen aangezien rijden niet meer mogelijk was. ProRail is tot circa zeven uur bezig geweest met het vervangen van de slagboom.

Foto’s: Stefan Vermin & Sven Poeze

IMG_6852 IMG_6856 IMG_6858 IMG_6860 IMG_6862 IMG_6865IMG_2908IMG_2909 IMG_6867 IMG_6871 IMG_6873