Noordwijk, 21 maart 2015

Vanmiddag omstreeks kwart over vier werden politie en brandweer naar de kruising Pickestraat / Vinkenlaan in Noordwijk gestuurd voor een buitenbrand industrie.

Eenmaal ter plaatse blijk dat er op deze locatie onder de grond een elektrokabel is ontploft, enkele tegels van de straat kwamen hierbij los te liggen en er hing een verbrande geur. De brandweer heeft enkele metingen verricht maar er was verder geen sprake van andere lekkages onder de grond. Hierna heeft de brandweer met behulp van enkele stokken een lint gespannen om de locatie voor de veiligheid. Netbeheerder Liander neemt de zaak in onderzoek en zal de nodige reparaties gaan verrichten. Enkele omwonenden zitten tijdelijk zonder stroom, wanneer dit wordt opgelost is bij ons niet bekend.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen