Ongeval (4)Leiderdorp, 20 maart 2015

Vanmiddag zijn de ambulancedienst en meerdere politie-eenheden opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Zijlbaan ter hoogte van de Carpetright in Leiderdorp. Ter plaatse zijn een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte de motorrijder gewond.

Het slachtoffer is door het aanwezige ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna hij met onbekend letsel is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Een busje van de politie is ter plaatse gekomen om de scooter mee te nemen.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval (1) Ongeval (2) Ongeval (3)  Ongeval (5) Ongeval (6) Ongeval (7) Ongeval (8) Ongeval (9) Ongeval (10) Ongeval (11) Ongeval (12) Ongeval (13) Ongeval (14) Ongeval (15)

Cookievoorkeuren wijzigen