Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (4)Gouda, 18 maart 2015

De brandweer van post Gouda werd vanmiddag gealarmeerd voor een buitenbrand op de Plaswijckweg. Ter plaatse bleek een stapel houtsnippers te roken waarna de brandweer de stapel uit elkaar heeft getrokken en geblust. Het lijkt er op dat dit ontstaan is door broei.

Toen dit klusje was geklaard ging men naar een locatie 500 meter verderop. Daar was in het Noorderhout rook gezien. Eenmaal hier ter plaatse bleek er ene klein buitenbrandje te zijn geweest in het park en met een emmertje water was dit ook snel verholpen waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (1) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (2) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (3) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (5) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (6)

 

Tweede buitenbrand:

Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (7) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (8) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (9) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (10) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (11) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (12) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (13) Buitenbrand Plaswijckweg Gouda (14)

Cookievoorkeuren wijzigen