Buitenbranden (2)Nieuwkoop, 18 maart 2015

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een afgaande rookmelder in een woning aan de Vijverhof in Nieuwkoop. Ter plaatse bleek al snel dat de woning vol rook stond en dat het eens niet om loos alarm ging.

Eenmaal binnen trof de brandweer een moestuintje van de Albert Heijn aan welke volledig was verbrand. Mogelijk door een spotje hierboven.

De brandweer heeft het brandje geblust en de woning geventileerd waarna men retour kazerne kon. Naast het blussen van de beginnende brand heeft de brandweer ook twee katten uit de rook naar buiten gehaald. De rookmelder heeft zijn nut maar weer eens bewezen!

Foto’s: Dimitri Wisker Buitenbranden (3) Buitenbranden (4) Buitenbranden (5) Buitenbranden (6) Buitenbranden (7) Buitenbranden (8)

Cookievoorkeuren wijzigen