Autobrand Leiderdorp (2)Leiderdorp, 18 maart 2015

In sportpark De Bloemerd in Leiderdorp is vannacht een personenauto volledig uitgebrand. De auto was net op de parkeerplaats bij de schietvereniging neergezet, waarna hij korte tijd later volledig in brand stond.

De brandweer heeft de brand met twee stralen hoge druk, en later met schuim, geblust. Naast de auto werd een pet aangetroffen. Deze is door de politie meegenomen voor onderzoek. De politie gaat verder onderzoek doen, maar brandstichting zal zeker niet worden uitgesloten.

Foto’s: District 16

Autobrand Leiderdorp (1) Autobrand Leiderdorp (3) Autobrand Leiderdorp (4) Autobrand Leiderdorp (5) Autobrand Leiderdorp (6) Autobrand Leiderdorp (7) Autobrand Leiderdorp (8) Autobrand Leiderdorp (9) Autobrand Leiderdorp (10)

Cookievoorkeuren wijzigen