Sassenheim, 17 maart 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor zes kreeg de politie melding van een heterdaad woninginbraak op de Parklaan in Sassenheim. Meerdere politie eenheden gingen hierop met spoed ter plaatse.

De politie begon gelijk een grote zoekactie naar de man welk gelijk was gevlucht. Met onder andere Burgernet deed de politie een opsporingsbericht aan de omwonenden. Volgens deze berichten zou het om een ongeveer 20-jarige man gaan van Poolse afkomst. Hij zou kort blond haar hebben en hij droeg een spijkerbroek en een zwart Adidas vest met witte strepen.

De politie heeft uiteindelijk na een grote zoekactie nog geen verdachte kunnen aanhouden. Gedurende de rest van de avond is er een groot sporenonderzoek geweest in en om de woning. Meerdere eenheden van de technische recherche en een politiehond deden daaraan mee.

Morgen volgt er een politiepersbericht met alle informatie en wij zullen deze dan toevoegen aan dit item!

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen