Paard te water BAT (6)Bergambacht, 15 maart 2015

De brandweer werd vandaag gealarmeerd voor een paard te water aan de Provincialeweg N210 bij Bergambacht. Ter plaatse bleek dat een paard door nog onbekende oorzaak in een slootje was gevallen en er niet meer zelfstandig uit kon.

De brandweer heeft het paard redelijk snel, met behulp van onder andere een duiker, weer op de kant kunnen krijgen waarna het paard extra verwend is door de eigenaresse.

Foto’s: Geert Kok

Paard te water BAT (1) Paard te water BAT (2) Paard te water BAT (3) Paard te water BAT (4) Paard te water BAT (5) Paard te water BAT (7) Paard te water BAT (8) Paard te water BAT (9) Paard te water BAT (10) Paard te water BAT (11) Paard te water BAT (12) Paard te water BAT (13) Paard te water BAT (14) Paard te water BAT (15) Paard te water BAT (16) Paard te water BAT (17) Paard te water BAT (18) Paard te water BAT (19) Paard te water BAT (20) Paard te water BAT (21) Paard te water BAT (22) Paard te water BAT (23)

Cookievoorkeuren wijzigen