Brand Coenecoop Waddinxveen (5)Waddinxveen, 14 maart 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een brand bij een autoschadeherstelbedrijf aan de Coenecoop in Waddinxveen. Ter plaatse stonden alle medewerkers al netjes buiten en werd de brandweer opgewacht.

De brandweer deed direct een verkenning en nam een straal hogedruk mee naar binnen. Daar werd een warmtebron aangetroffen in een afvoerinstallatie of dit isolatie hiervan, dit is bij ons nog onduidelijk.

De brandweer heeft gedeeltes moeten open breken om er bij te kunnen komen maar heeft het uiteindelijk toch kunnen bereiken waarna de brand al snel geblust was.

De exacte plek waar de brand zich bevond en hoe het is ontstaan is bij ons onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Brand Coenecoop Waddinxveen (1) Brand Coenecoop Waddinxveen (2) Brand Coenecoop Waddinxveen (3) Brand Coenecoop Waddinxveen (4) Brand Coenecoop Waddinxveen (6) Brand Coenecoop Waddinxveen (7) Brand Coenecoop Waddinxveen (8) Brand Coenecoop Waddinxveen (9) Brand Coenecoop Waddinxveen (10) Brand Coenecoop Waddinxveen (11) Brand Coenecoop Waddinxveen (12)

Cookievoorkeuren wijzigen