Ongeval Leiden (1)Leiden, 13 maart 2015

Vanmiddag is er een ongeluk gebeurd op de IJsselmeerlaan / Zwartemeerlaan in Leiden. Ter plaatse waren een een personenauto en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte de bestuurder van de scooterrijder gewond.

Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het LUMC ziekenhuis in Leiden. De politie heeft ter plaatse een plaats delict (PD) gemaakt. De Verkeers Ongevallen Dienst van de politie zal ter plaatse komen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer had ten tijde van het ongeval enige hinder.

Foto’s: Koen Jongen – District 16 Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (12) Ongeval Leiden (13)