Ongeval Haastrecht (5)Haastrecht, 12 maart 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg West – N228 bij Haastrecht. Ter plaatse bleek ter hoogte van camping Streefland een frontale aanrijding te hebben plaats gevonden.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor eventuele slachtoffers. Dit bleek alleen de bestuurster van de Peugeot en deze werd dan ook naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de Volvo is door de politie thuis gebracht.

De bestuurster van de Peugeot lijkt ergens van geschrokken te zijn waarna zij op de andere weghelft kwam. Een aanrijding bleek onvermijdelijk.

Een berger kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen afgesleept maar niet voordat de VOA een volledig onderzoek had gedaan.

Enkele uren na het ongeval kon de weg weer worden vrijgegeven. Deze was toen ook gereinigd door EcoLoss.

Foto’s: Geert Kok

Ongeval Haastrecht (1) Ongeval Haastrecht (2) Ongeval Haastrecht (3) Ongeval Haastrecht (4)  Ongeval Haastrecht (6) Ongeval Haastrecht (7) Ongeval Haastrecht (8) Ongeval Haastrecht (9) Ongeval Haastrecht (10) Ongeval Haastrecht (11) Ongeval Haastrecht (12) Ongeval Haastrecht (13) Ongeval Haastrecht (14) Ongeval Haastrecht (15) Ongeval Haastrecht (16) Ongeval Haastrecht (17) Ongeval Haastrecht (18) Ongeval Haastrecht (19) Ongeval Haastrecht (20)

Cookievoorkeuren wijzigen