Ongeval Leiden (2)Leiden, 11 maart 2015

De hulpdiensten zijn vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de kruising Voorschoterweg – N206 met het Lammenschansplein in Leiden. Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden. Echter bleek er bij aankomst van de hulpdiensten geen sprake te zijn van een beknelling.

De bestuurder van het voertuig is door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald waarop het ambulancepersoneel het slachtoffer met onbekend letsel heeft vervoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond er een grote verkeershinder wat leidde tot lange files. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is bij ons onbekend.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11)

Cookievoorkeuren wijzigen