Brand Katwijk (1)Katwijk, 11 maart 2015

Vanmorgen werden twee inzittenden van een bestelbus opgeschrikt door brand in hun voertuig. Tijdens het ritje met de bestelbus kwam er ineens rook en vlammen onder de motorkap vandaan. De bestuurder reed op de Ambachtsweg en heeft snel het voertuig langs de kant van de weg gezet. Hierna werden de hulpdiensten gebeld.

De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brand kon snel bedwongen worden met een poederblusser, waarna de brandweer alleen nog een grondige nacontrole deed. Het voertuig bleek niet meer in staat om nog meer kilometers te maken, waarna de ANWB werd ingeschakeld. De bestuurder en zijn passagier hielden geen letsel over aan de brand.

Foto’s & Informatie: Katwijk Actueel Brand Katwijk (2) Brand Katwijk (3) Brand Katwijk (4)

Cookievoorkeuren wijzigen