ContainerbrandGouda, 10 maart 2015

Brandweer Gouda werd deze avond opgeroepen voor een containerbrand op de Graaf Florisweg in Gouda. Ter plaatse bleek dat er twee containers in brand stonden.

De brandweer heeft de containers vol laten lopen met schuim waardoor de brand al snel uit was, na een paar laatste controles kon de brandweer weer retour kazerne. Hoe de brand is ontstaan is onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: Franklin Coenen& Darinca Gerritsen

Brand Gr. Florisweg Gouda (1) Brand Gr. Florisweg Gouda (2) Brand Gr. Florisweg Gouda (3) Brand Gr. Florisweg Gouda (4) Brand Gr. Florisweg Gouda (5) Brand Gr. Florisweg Gouda (6) Brand Gr. Florisweg Gouda (7) Brand Gr. Florisweg Gouda (8) Brand Gr. Florisweg Gouda (9) Brand Gr. Florisweg Gouda (10)Containerbrand Graaf Florisweg (1) [112hm]Containerbrand Graaf Florisweg (2) [112hm]Containerbrand Graaf Florisweg (3) [112hm]Containerbrand Graaf Florisweg (5) [112hm]Containerbrand Graaf Florisweg (6) [112hm]

Cookievoorkeuren wijzigen