Zoektocht Hillegom (1)Hillegom, 10 maart 2015

De politie is aan het eind van de ochtend met meerdere eenheden op zoek geweest naar twee autodieven. Het duo had een auto gestolen in Lisserbroek en had de auto achtergelaten in de Colijnlaan, waar deze kort daarna door de eigenaar werd teruggevonden.

De verdachten waren met hun eigen vluchtauto naar Patrimonium doorgereden, waar zij de auto neerzetten en er te voet vandoor gingen. De politie heeft de omgeving met meerdere eenheden doorzocht, maar de daders werden niet meer aangetroffen. Ook werd bij de zoektocht een politiehelikopter ingezet. De politie heeft bij de controle wel een man aangehouden die nog een gevangenisstraf open had staan.

Foto’s: Javier de Graaff Zoektocht Hillegom (2) Zoektocht Hillegom (3) Zoektocht Hillegom (4)

Cookievoorkeuren wijzigen