Warmond, 10 maart 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf werd de brandweerpost van Warmond en de ladderwagen van Leiden opgeroepen voor een gebouwbrand woning (keuken) op de Van Den Woudestraat in Warmond.

Eenmaal ter plaatse stonden de bewoners al buiten en kwam er wat rook uit het portiek naar buiten. In de keuken van de woning bleek een klein brandje te zijn geweest welk de brandweer snel onder controle had. Een ambulance werd gealarmeerd om enkele van de bewoners na te kijken op rookinhalatie. Na een controle in de ambulance bleek het mee te vallen en hoefde er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De brandweer heeft met behulp van de ventilator het portiek en de woning doorgeblazen om de rook te verdrijven. Hoeveel en of er schade is door de brand aan de keuken is nog onduidelijk.

Foto’s: Devin Waasdorp (meer foto’s volgen)

Cookievoorkeuren wijzigen