Fietskluis in brand Gouda (12)Gouda, 10 maart 2015

De brandweer van post Gouda werd vandaag gealarmeerd voor een gebouwbrand aan het Muziekpad in Gouda. Ter plaatse bleek er geen gebouw maar een fietskluis in brand te staan bij het treinstation Gouda-Goverwelle.

Bij het station staan tientallen fietskluizen waar mensen hun tweewieler veilig kunnen opbergen. Althans, dit lijkt zo want vandaag stond één van de fietsen in brand.

De brandweer heeft de kluis open gebroken om de brand goed te kunnen blussen. Echter deed de fietskluis zijn naam eer aan want het stalen gevaarte gaf zich niet zomaar gewonnen. Na een minuut of tien slopen en breken gaf de deur zich gewonnen en kon de brandweer de klus klaren.

De oorzaak van de brand zou brandstichting kunnen zijn.

Foto’s: Rens de Haan & Darinca Gerritsen

Brand Gouda (1) Brand Gouda (9) Brand Gouda (10) Brand Gouda (11) Brand Gouda (12) Brand Gouda (13) Brand Gouda (14) Fietskluis in brand Gouda (1) Fietskluis in brand Gouda (2) Fietskluis in brand Gouda (3) Fietskluis in brand Gouda (4) Fietskluis in brand Gouda (5) Fietskluis in brand Gouda (6) Fietskluis in brand Gouda (7) Fietskluis in brand Gouda (8) Fietskluis in brand Gouda (9) Fietskluis in brand Gouda (10) Fietskluis in brand Gouda (11)  Fietskluis in brand Gouda (13) Fietskluis in brand Gouda (14) Fietskluis in brand Gouda (15) Fietskluis in brand Gouda (16)

Cookievoorkeuren wijzigen