Voertuig te water N206 (1)Katwijk, 9 maart 2015

Maandagmorgen werden de hulpdiensten rond kwart over zeven gealarmeerd voor een voertuig te water in de Krom in Katwijk.

Toen brandweer, politie en ambulance met spoed aanrijdend waren kwam de melding binnen dat het voertuig niet op de Krom in het water lag, maar op de afrit van de N206 naar de Herenweg Noordwijk. Hierop zijn de hulpdiensten direct richting de afrit van de N206 gereden.

Op de afrit van de N206 was een automobilist met zijn voertuig rechtdoor gereden in plaats van dat hij met de bocht mee moest rijden. Hierdoor kwam hij met zijn voertuig in een ondiepe sloot terecht.
De automobilist is door het ambulancepersoneel nagekeken op eventuele verwondingen, maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De auto is door een berger uit de sloot gesleept en meegenomen. Om de veiligheid van de berger te garanderen is de afrit van de N206 tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s & Info: Katwijk Actueel Voertuig te water N206 (2) Voertuig te water N206 (3) Voertuig te water N206 (4) Voertuig te water N206 (5) Voertuig te water N206 (6)

Cookievoorkeuren wijzigen